1398/11/07
جشنواره اصول تغذیه سالم در اقلید برگزار شد

به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، جشنواره اصول تغذیه سالم به همت شبکه بهداشت و درمان اقلید در مدارس این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه گفت: الگوی غذایی نامناسب و مصرف زیاد قند، چربی و نمک از مهمترین علت های بیماری های مزمن مانند دیابت، چاقی و فشار خون است.

«محمدعلی نعمت الهی» افزود: در حدود 40 درصد از افراد جامعه دچار اضافه وزن و چاقی هستند، سرانه مصرف قند و شکر در کشور بالاتر از میانگین جهانی است؛ در همین راستا چهاردهم تا سی ام دی به عنوان بسیج ملی تغذیه سالم برای اصلاح الگوی تغذیه ای و افزایش آگاهی افراد جامعه در زمینه خطرات تغذیه نامناسب، نام گذاری شد.

او اضافه کرد: با برگزاری جشنواره صبحانه سالم در مدارس شهرستان اقلید، دانش آموزان و والدین آنها با فواید تغذیه سالم برای افزایش یادگیری، بهبود حافظه و عملکرد آنها در مدرسه آگاه شدند.

نعمت اللهی گفت: در این جشنواره بیش از 70 نوع غذای سالم شامل آش محلی، سبزیجات بخارپز، غذاهای محلی و لبنیات سالم که از سوی دانش آموزان، والدین آنها و معلمان مدارس تهیه شده به نمایش گذاشته شد.

بسیج ملی تغذیه سالم از چهاردهم تا سی دی با برگزاری کارگاه های آموزشی و با مشارکت ادارات شهرستان اقلید به ویژه آموزش و پرورش، با هدف آموزش تغذیه صحیح به دانش آموزان و والدین آنها برگزار شد./