1398/11/08
گرامیداشت ایام سوگواری دهه فاطمیه در شبکه بهداشت و درمان اقلید

آیین بزرگداشت شهادت اسوه صبر و استقامت حضرت فاطمه زهرا(س) در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، مسوول حوزه نمایندگی سپاه ناحیه اقلید گفت: حضرت فاطمه(س) اسوه مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و جور زمان بود و تمامی مردم جامعه باید ایشان را الگوی خود در مقابله با استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار قرار دهند و سیره و روش ایشان را در جامعه و خانواده خود ترویج دهند.

حجت الاسلام و المسلمین «محمد شاطری» افزود: در عظمت و بزرگی حضرت فاطمه(س) همین بس که در نَسَب خانوادگی شهره جهان است؛ زیرا پدری مانند حضرت محمد(ص)، مادری مانند خدیجه کبری(ع)، همسری مانند حضرت علی(ع) و فرزندانی مانند امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) دارد.

او با توجه به شهادت سردار سلیمانی گفت: شهادت سردار سلیمانی اشتباهی استراتژیک بود که از سوی آمریکا به صورت ناشیانه انجام شد و نه تنها خللی در عزم و اراده مردم ایران در مبارزه با استکبار جهانی وارد نکرد، بلکه مردم در آیین های تشییع جنازه و یادبود سردار سلیمانی که در تمام کشور برگزار شد، نشان دادند که امروز متحدتر و یک صداتر از گذشته در مبارزه با شیطان بزرگ، مصمم و با اراده هستند.

در این آیین مهندس «کاوه قدرتی» رئیس مرکز بهداشت اقلید و سرگرد «حسن مهدوی» مسوول معاونت اجتماعی سپاه ناحیه اقلید نیز حضور داشتند.