1398/11/15
کلنگ زنی و آغاز ساخت بنیاد خیریه سلامت مصطفائیه در اقلید

همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، کلنگ زنی و آغاز ساخت بنیاد خیریه سلامت مصطفائیه وابسته به شورای خیرین سلامت شهرستان اقلید انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت اقلید مسئول اجرایی شورای خیرین تامین سلامت شهرستان اقلید گفت: اهداف تاسیس این بنیاد خیریه سلامت در دو بخش بهداشت و درمان شامل توسعه پروژه های عمرانی، کمک به جذب و ماندگاری پزشکان متخصص مورد نیاز شهرستان، کمک به درمان افراد نیازمند، پیگیری امور رفاهی مربوط به پرسنل بهداشت و درمان شهرستان اقلید و ترویج و گسترش ازدواج آسان در راستای اهداف موسسه بهار نکو میباشد.

« محمد نبی شریفی» همچنین گفت: جمع کمک های خیرین در حوزه سلامت شهرستان اقلید یکصدوهفتادوپنج میلیارد ریال است که از این مبلغ با توجه به اولویت و نیاز بخش بهداشت و درمان شهرستان، 6 میلیارد ریال به خرید تجهیزات پزشکی و هزینه درمان بیماران نیازمند و مابقی در توسعه پروژه های عمرانی و تاسیساتی هزینه شده است.

او در ادامه افزود: اعتبار اولیه در نظر گرفته شده جهت بنیاد خیریه سلامت مصطفائیه یکصدوده میلیارد ریال است که توسط خیر بزرگوار حاج امیرحسین مصطفوی تامین شده است.

این مراسم با حضور دکتر«سیدابوالفضل هاشمی» مشاور معاون توسعه دانشگاه، «حجه الاسلام محمدصادق طالبی» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اقلید، مهندس«خلیل بزرگی» فرماندار اقلید، دکتر« عبدالشهید مغاانی نسب» رئیس بیمارستان اقلید و جمعی از خیرین سلامت شهرستان برگزار شد.