1398/11/16
گرامیداشت دهه فجر در حوزه سلامت شهرستان اقلید

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، در مرکز خدمات جامع سلامت «فقیه اقلیدی» شهر اقلید و مدارس شهر «سده» نمایشگاه صنایع دستی و جشنواره غذای سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، کارشناس مسوول تغذیه شبکه گفت: این نمایشگاه با مشارکت کارکنان، مراقبان سلامت و داوطلبان مرکز خدمات جامع سلامت فقیه اقلیدی برگزار شد.

«محمدعلی نعمت الهی» افزود: در این جشنواره از سه نفر از برگزیدگان و 10 نفر از داوطلبان سلامت فعال این مرکز، تقدیر شد.

برگزاری جشنواره صنایع غذایی در شهر سده

همچنین به مناسبت دهه فجر، جشنواره غذای سلامت با حضور داوطلبان سلامت در مرکز سده برگزار شد.

«میترا پرویزی» کارشناس تغذیه مرکز سده در حاشیه برگزاری این جشنواره و در زمینه تغذیه سالم و پیشگیری از سرطان گفت: تا حد امکان باید از مصرف انواع گوشت های پُرچرب و فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس پرهیز کنیم، روزانه پنج وعده میوه و سبزی تازه مصرف کنیم و غذاهای سرخ کرده را از وعده های غذایی حذف کنیم.

«ناهید اسلمی» مسوول بهداشت روان شبکه بهداشت اقلید نیز در زمینه آسیب های اجتماعی با محوریت فرزندپروری و برقراری ارتباط مناسب با فرزندان گفت: سعه صدر یکی از مهمترین ارزش های اخلاقی است که والدین باید برای ارتباط با فرزندان به کار گیرند؛ در مواردی مانند دعوای خواهر با برادر، شیطنت های فرزندان و تمایل نداشتن فرزندان به درس خواندن، والدین باید از سعه صدر لازم برخوردار باشند تا بتوانند مناسب ترین برخورد را در مواجه با این مسائل داشته باشند.

«فاطمه روستا» کارشناس بهداشت محیط مرکز سده نیز در زمینه مصرف دخانیات گفت: در سال های گذشته زشتی مصرف دخانیات در میان افراد جامعه، کم شده است، در حالی که مصرف روزانه سیگار باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه می شود و آسیب به جدار رگ های خونی، افزایش خطر سکته قلبی و مرگ را به دنبال دارد.

تقدیر از نفرات برگزیده، پایان بخش برنامه های این جشنواره بود