1398/11/20
برگزاری آیین گرامیداشت سالگرد انقلاب اسلامی با حضور بهورزان در اقلید

به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین بازنشستگی سه نفر از بهورزان مرکز بهداشت اقلید، مراسمی در تالار رضوی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید گفت: پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 مدیون تلاش و همت تمام مردم جامعه شامل زن و مرد و پیر و جوان با رهبری مردی بزرگ است که هدفشان آزادی از بند ظلم و ستم طاغوت بود و با کمک خداوند و رهبری آگاهانه امام خمینی(ره) به این هدف مهم رسیدند و در این برهه از زمان، وظیفه همه ماست تا راه آنها را ادامه دهیم.

دکتر «جعفر وکیلی» افزود: حضور بهورز به عنوان خط نخست بهداشت، به ویژه در مناطق محروم روستایی و عشایر یکی از مهمترین فعالیت ها و دستاوردها در حوزه بهداشت و سلامت جامعه بوده است که در راستای تحقق این هدف، در سراسر کشور مراکز آموزشی بهورزی با هدف بهره مند کردن خانه های بهداشت از بهورزان دارای مهارت کافی ساخته شد و امروزه شاهد حضور دلسوزانه بهورزان در تمام مناطق محروم و صعب العبور کشور برای اجرای اهداف بهداشت و سلامت هستیم.

رئیس مرکز بهداشت اقلید نیز در این برنامه گفت: پس از چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مشخص شد که این انقلاب، تاثیرگذارترین رویداد معاصر جهان بوده که نه تنها رو به افول نرفته بلکه پرتوفشانی آن روز به روز بیشتر می شود و همانگونه که رهبر جمهوری اسلامی گفته اند: « این انقلاب، بی نام خمینی (ره) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست».

مهندس «کاوه قدرتی» با تقدیر از تمامی بهورزان شهرستان اقلید به دلیل تلاش های شبانه روزی در راستای تحقق اهداف بهورزی، از سه بهورز بازنشسته که مدت سی سال صادقانه در این راه خدمت کردند، قدردانی کرد.

این آیین با تلاش «پروانه مصطفوی» مسوول آموزش بهورزی مرکز بهداشت و «محمدنبی شریفی» مسوول اجرایی شورای خیرین تامین سلامت اقلید، برگزار شد.