1398/11/23
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی انجام شد؛ بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت علی اکبر(ع) بخش حسن آباد اقلید

مرکز خدمات جامع سلامت حضرت علی اکبر(ع) بخش حسن آباد از توابع شهرستان اقلید با حضور فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بهره برداری شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، مهندس «خلیل بزرگی» فرماندار اقلید گفت: با توجه به جمعیت زیر پوشش این مرکز درمانی در شهر حسن آباد و نیاز به ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی به صورت شبانه روزی به مردم منطقه، تلاش می کنیم تا با کمک و مشارکت شبکه بهداشت و درمان اقلید و رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تجهیز کامل و تامین نیروی فنی مورد نیاز این مرکز به صورت شبانه روزی خدمات لازم به مردم ارائه شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید نیز در این آیین گفت: کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت سلامت شهر حسن آباد با زیربنای هزار و 750 مترمربع و با اعتبار 22 میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1390 انجام و ساخت آن آغاز شد و در دهه فجر امسال به بهره برداری رسید.

دکتر «جعفر وکیلی» افزود: در این مرکز خدمات ویزیت پزشک عمومی، دندانپزشکی، رادیولوژی، آزمایشگاه، تزریقات و پانسمان و مراقبت های مامایی پیش از بارداری و دوران حاملگی به مردم ارایه می شود.

در این آیین مهندس «کاوه قدرتی» رئیس مرکز بهداشت اقلید و مهندس «علیرضا صالحی» شهردار شهر حسن آباد نیز حضور داشتند.