ردیفblt2_x2x.gif] فرایندها blt2_x2x.gif]بخشنامه ها و دستورالعملهاblt2_x2x.gif]صدور و تمدید پروانه ها
1فرایند توزیع دارو به مراکز روستایی آیین نامه اجرایی نحوه اعطا نشان ایمنی و سلامت مدارک بررسی نقشه
2 فرایند توزیع دارو به پایگاه بهداشتی و خانه های بهداشت 

حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده خشکبار

 صدور پروانه بهره برداری
3 فرایند استعلام جانمایی احداث واحدهای غذایی و غیر غذایی حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده فراورده هاي يخي اصلاح پروانه  بهره برداری
4 فرایند صدور پروانه مسئول فنی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده نمك طعام صدور پروانه مسئول فنی
5فرایند صدور یا تمدید پروانه ساخت  محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده فرآورده های تخم مرغ تمدید پروانه مسئول فنی
  دياگرام بررسي نقشه ها در كميته فنيحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات  جانشین مسئول فنی
  دياگرام استفاده از ظرفیت خالیحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع شیر و فرآورده های لبنی چارت اولویت رشته تحصیلی مسئول فنی
  دياگرام گواهی بهداشتحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه ،خشک و منجمد صدور پروانه ساخت
  دياگرام تمدید پروانه ساختحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکي تمدید/اصلاح پروانه ساخت
  دياگرام اصلاح پروانه ساختحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده اسانس،عرقيات و عصاره هاي گياهي راهنماي تكميل فرم 3 برگي
  دياگرام صدور و اصلاح پروانه بهره برداریحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات صدور شناسه نظارت کارگاهی
  دياگرام صدور پروانه مسئول فنیحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده کاکائویی تمدید/اصلاحشناسه نظارت کارگاهی
  دياگرام صدور پروانه تأسیسحداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آدامس شناسه نظارت مشاغل خانگی
  دیاگرام استعلام بهره برداری کارخانه حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده قند و شکر شرکت های پخش و انبارهای نگهداری موادغذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  دیاگرام استعلام تأسیس کارخانهحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده انواع خميراك(پاستا) 
  دياگرام استعلام جانمایی احداثحداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولید کننده آبميوه ، نكتار،نوشابه ميوه اي بدون گاز،شربت و كنسانتره 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري كارخانه هاي توليدکننده ماده اوليه و توليدکنندگان ظروف نچسب 
  حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليدکننده آب معدني 
  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی-فیلم ها،مقوا،بطری،لاکها،پوششها 
  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري كارخانجات توليد كننده انواع روغن هاي گياهي خوراكي و مارگارين 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده حلوا ارده 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده روغن خوراكي خام گياهي  
   حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته 
   حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا 
   حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف 
  حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده نان 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولید کننده میوه های فرایند شده و لواشک 
   حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده  
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای توليد كننده انواع فراورده هاي گوشتي 
  حداقل ضوابط فني و بهداشتي تاسيس و بهره برداري واحد هاي توليد و بسته بندي صنايع غذايي 
  حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحدهای تولیدکننده فرآورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی) 
   حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحدهای تولیدکننده يخ خوراکی 
    دفترچه راهنماي آب معدني 
   دفترچه راهنماي فرآورده هاي گوشتي 
  دفترچه راهنماي صنايع لبني 
  دفترچه راهنماي صنايع كنسروي و نيمه كنسروي 
  دفترچه راهنماي صنايع توليد و بسته بندي آبميوه جات،سبزيجات،صيفي جات،شربت و كنسانتره  
    
    

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-12-23 9:01        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ