شرح وظایف مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی:
1-نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی ،سردخانه ها،انبارهای نگهداری مواد غذایی،عمده فروشیها و ...
2-نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی  مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح
3-رسیدگی به شکایات مردمی در مورد مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
4-آموزش همگانی در زمینه مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و همچنین آموزش مسئولین فنی کارخانجات
5-نمونه برداری ادواری از محصولات تولید شده در واحدهای تولیدی تحت پوشش
6-تکمیل و ارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی به صورت ماهیانه
7-انجام بازدید استعلام احداث کارخانجات
8-شرکت مستمر در دوره های آموزشی
9-پیگیری و اجرای دقیق مفاد بخشنامه ها،دستورالعمل ها و مکاتبات ارسالی از مدیریت غذای دانشگاه
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-12-23 9:01        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ