• 1398/10/14
اعلام بورسیه تحصیلی کشور مجارستان

اعلام بورسیه تحصیلی کشور مجارستان برای سال تحصیلی 2021-2020

اعلام بورسیه تحصیلی کشور مجارستان

به اطلاع می رساند بنیاد بورسیه دولت مجارستان در مقطع تحصیلات تکمیلی (ترجیحاً دکتری تخصصی Ph.D) برای سال تحصیلی 2021-2020 به متقاضیان واجد شرایط برتر بورسیه تحصیلی اعطا می کند.

علاقمندان به استفاده از این بورسیه تحصیلی در رشته های علوم پزشکی می بایست با توجه به تصویر زیر مراحل ثبت نام را طی کنند و نسبت به ثبت نام رشته های مربوطه در دانشگاه‌های مورد تائید وزارت بهداشت ( بر اساس آخرین لیست دانشگاه‌های مورد تائید موجود در سایت مرکز خدمات آموزشی )، حداکثر تا تاریخ 15 ژانویه سال 2020 برابر با 25 دی ماه 1398 اقدام کنند.

لازم به ذکر است که دریافت نامه پذیرش از استاد دانشگاه مربوطه برای تکمیل ثبت نام الزامی است. علاوه بر ثبت نام در وبسایتwww.stipendiumhungaricum.hu، متقاضیان می بایست فرم های تکمیل شده ثبت نام خود را تا 15 ژانویه 2020 برابر با 25 دی ماه سال 1398 به آدرس پست الکترونیکeda@behdasht.gov.ir ارسال کنند.

متقاضیان ملزم به ارسال درخواست های خود صرفاً از طریق آدرس ایمیل شخصی خود هستند و در غیر اینصورت عواقب ناشی از آن بر عهده خود فرد خواهد بود.

پس از پایان مهلت مقرر به هیچگونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد و این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه است و ارزیابی و تائید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.

• گروه خبری : اطلاعیه ها