01 آذر 1403

  • 1398/06/01
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید

نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید

نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید

نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید
  • گروه خبری : تازه های سلامت
  • کد خبری : 9080
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید