• 1401/09/28

اولین نشست کمیته پدافند غیرعامل شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت گفت: این کمیته با ابلاغ پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و بهمنظور پیگیری و اجرایی ساختن الزامات پدافند غیرعامل در زیرمجموعه های دانشگاه الزامی شده است.

«اکبر نوربخش» در زمینه کمیته پدافند غیر عامل گفت: پدافند غیرعامل یا دفاع غیرنظامی، به مجموعه اقداماتی اطلاق می شود که مستلزم به کارگیری جنگ افزار و تسلیحات نبوده و با اجرای آنها می توان از وارد شدن خسارت مالی به تجهیزات و تأسیسات حیاتی، حساس و مهم نظامی و غیر نظامی و همچنین تلفات انسانی جلوگیری نمود و یا میزان خسارات و تلفات ناشی از حملات و خرابکاری ها را به حداقل ممکن کاهش داد.

او افزود: در نخستین نشست این کمیته، مباحثی از قبیل بررسی دستورالعمل کمیته پدافند غیرعامل، بررسی نحوه تشکیل جلسات و مشخص کردن دبیر کمیته های پدافند غیر عامل مورد بررسی قرار گرفت.