• 1401/07/23

برگزاری کارگروه«جامعه ایمن» در اقلید

به گزارش روابط روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، کارشناس واحد بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت گفت: پس از یک دوره توقف 4 ساله، اولین کارگروه ایمنی و پیشگیری از حوادث بر اساس مدل بین المللی جامعه ایمن در شهرستان اقلید توسط مرکز بهداشت اقلید و با حضور فرماندار و اعضا در فرمانداری تشکیل گردید.

«ملیحه بشیری» با اشاره به اینکه شهرستان اقلید در سال 1383درخواست عضویت در جامعه بین المللی ایمن را داشته؛ افزود: با تلاش تمام ادارات و ارگانهای شهرستان و پس از بازدید کارشناسان سازمان جهانی بهداشت شهرستان اقلید در سال 1390 به صورت رسمی عضو جامعه بین المللی ایمن شد.

او اضافه کرد: جامعه ایمن یک الگوی موفق برای پیشگیری و کاهش آسیبها، ناتوانی ها و مرگ ناشی از حوادث و مبتنی بر همکاری بین بخشی سازمانها، مشارکت مردم و سازمانهای مردم نهاد در کاهش حوادث و آسیبهای ناشی از آن می باشد.

بشیری گفت: در این نشست مقرر شد این کارگروه هر 3 ماه یکبار برگزار و شهرستان عضویت خود در جامعه بین المللی ایمن را تمدید نماید.