• 1401/06/20

نظارت کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از مرکز بهداشت اقلید

پایش کشوری کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان اقلید و واحدهای کارگاهی و بهداشتی زیر مجموعه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت ضمن خیرمقدم به بازرسان، مطالبی را درخصوص وضعیت موجود شهرستان واقدامات بعمل آمده در راستای نظارت بر کارگاه ها و کارخانه های شهرستان ومشکلات بهداشت محیط وحرفه ای بیان کرد و افزود: این پایش از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص برنامه ها و فعالیت های گروه های بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت اقلید می باشد.

مهندس«اکبر نوربخش» افزود: امیدوارم نتیجه پایش همکاران مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منجر به بهبود هر چه بیشتر شاخص های حوزه ی سلامت محیط و کار این مرکز شود.

او گفت: در این پایش مرکز ستادی مرکز بهداشت، آزمایشگاه آب، مراکز خدمات جامع سلامت حضرت ولی عصر(عج) و فقیه اقلیدی، مرکز خدمات جامع سلامت روستای خنجشت، کارخانه های سنگبری بل کوه و پارسیان و کارخانه قند اقلید مورد ارزیابی قرار گرفت.

در این بازدید مهندس «الهام ذوالعلمین» کارشناس بهداشت محیط مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهندس«پیمان قادری» کارشناس سلامت کار استان کردستان و «شهلا کوثری» کارشناس سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز حضور داشتند.