• 1399/07/29

بازدید از کارخانه ها و معادن اقلید با حضور مسئول اداره سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی شیراز

با حضور مهندس«زهرا مومنی» مسئول اداره سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی شیراز از کارخانه ها، کارگاه ها و معادن شهرستان اقلید بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس شبکه گفت: این بازدید با هدف بررسی رعایت اصول بهداشت محیط کار، رعایت اصول ایمنی در کارگاه ها و معادن در هنگام کار با دستگاه ها و همچنین نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کووید19 توسط کارگران انجام شد.

دکتر«مسعود جوکار» در ادامه افزود: در این بازدیدها مسائل و مشکلات موجود بررسی و جهت برطرف کردن آنها پیشنهاداتی به کارشناسان بهداشت حرفه ای حاضر در محل کارگاه داده شد.

او در پایان گفت: در بعضی از کارگاه ها رعایت اصول ایمنی کار به درستی رعایت نمی شود که نیاز به بررسی و نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت اقلید می باشد.

مهدی حسن بیگی