• 1399/10/16

بلوک بندی شهر اقلید در راستای اجرای طرح«شهید قاسم سلیمانی»

در راستای اجرای طرح شهید«قاسم سلیمانی» و به همت ستاد هماهنگی مرکز بهداشت، شهر اقلید از نظر جمعیت تحت پوشش این طرح به دو بلوک تقسیم بندی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، مسئول کمیته برنامه محله و خانوار در طرح شهید«قاسم سلیمانی» در توضیح این بلوک بندی ها گفت: با توجه به وضعیت تراکم جمعیتی، هر شهر به مراکز جامع سلامت شهری و پایگاه پزشک خانواده شهری در مدیریت مقابله با کرونا، تفکیک و تقسیم بندی می شوند که پایگاه های مقاومت بسیج در سطح محلات با این مراکز همکاری می کنند.

دکتر«افروز فربد» افزود: در بلوک بندی طرح شهید«قاسم سلیمانی» شهر اقلید، از نظر جمعیت شهری تحت پوشش، به دو مرکز خدمات جامع سلامت فقیه اقلیدی و حضرت ولی عصر(عج) بلوک بندی شده است که با استقرار نیروهای بسیج در این مراکز طرح های شهید«قاسم سلیمانی» در سطح محلات اجرایی می شود.

او اضافه کرد: بلوک بندی شهرها و روستاهای توابع شهرستان اقلید نیز در حال تهیه می باشد.