• 1399/10/29

مردم هوشیار باشند، وضعیت کرونا در اقلید شکننده است

با توجه به کاهش تعداد موارد ابتلا به بیماری کووید19 وضعیت شهرستان اقلید از نظراین بیماری بسیار کم خطر و به رنگ آبی می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس شبکه گفت: شرایط شهرستان از لحاظ شیوع بیماری کووید 19 بسیار شکننده است.

دکتر«مسعود جوکار» افزود: اگر مردم شرایط را عادی تصور کنند و بدون رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در جامعه حاضر شوند در مدت بسیار کوتاهی شاهد افزایش مجدد تعداد مبتلایان و فوت بر اثر بیماری کرونا در شهرستان خواهیم بود.

او گفت: استفاده از ماسک در جامعه باید به یک هنجار اجتماعی تبدیل شود و فردی که بدون استفاده از ماسک در جامعه حاضر شود به عنوان هنجار شکن تلقی شود.

دکتر جوکار اضافه کرد: طرح شهید حاج«قاسم سلیمانی» که با همیاری سپاه ناحیه مقاومت و بسیج در حال اجرا می باشد باعث کاهش موارد ابتلا و فوت در اثر بیماری کرونا شده و با تداوم اجرای این طرح و برطرف کردن نواقص و مشکلات شاهد بهتر شدن وضعیت در شهرستان خواهیم بود.

رئیس شبکه بهداشت به مردم توصیه کرد استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی را جز اولویت های روزمره خود قرار دهند.