• 1402/09/08
شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید

اجرای غربالگری سلامت در ادارات شهرستان اقلید توسط تیم سیاری

در راستای اجرای طرح پویش ملی غربالگری سلامت، تیم سلامت با حضور در ادارات شهرستان اقلید اقدام به غربالگری فشار خون و نمونه گیری قند خون کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان گفت: افزایش نسبت شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در کشور و همچنین افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل دیابت و فشارخون بالا از اهداف اجرای این پویش است.

«اکبر نوربخش» افزود: همکاران مرکز بهداشت شهرستان با همکاری تیم نمونه گیری آزمایشگاه از ابتدای پویش ملی سلامت، با مراجعه به اداره ها و کارخانه ها سطح شهرستان، اقدام به انجام غربالگری فشارخون، نمونه گیری خون جهت انجام آزمایش قند خون و انجام آموزشهای مورد نیاز کردند.

او اضافه کرد: در این برنامه بعد از اندازه گیری فشارخون، اندازه گیری قد و وزن و پرسشگری در مورد سایر عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر، از افراد واجد شرایط نمونه گیری جهت انجام آزمایش قند خون انجام می شود

نوربخش افزود: پس از انجام آزمایش قند خون در آزمایشگاه، با افرادی که قندخون غیرطبیعی دارند، جهت مراجعه به پزشک و بررسی بیشتر تماس گرفته می شود.

رئیس مرکز بهداشت گفت: همه افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان اقلید میتواند به هر مرکز جامع خدمات سلامت و یا پایگاه شهری و روستایی بصورت رایگان برای غربالگری دیابت و فشار خون مراجعه کند.