• 1401/05/29

بازدید مسئول بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از برنامه های واحد غیر واگیر مرکز بهداشت اقلید

با حضور مسئول بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و هیئت همراه، از برنامه های واحد غیرواگیر مرکز بهداشت اقلید بازدید شد.

در این بازدید دکتر مسئول بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از نزدیک خدمات رسانی به مراجعه کنندگان به مراکز را بررسی کرد.

دکتر«فریبا مرادی» دراین جلسه ضمن تبیین اهداف برنامه ورسالت واقعی کارشناسان مسئول بیماریهای غیرواگیر و اشاره به مشارکت فعال درامر شناسایی و مراقبت بیماران غیرواگیر بویژه بیماران دیابتی و فشار خون، گفت: ارائه خدمات حضوری به بیماران مبتلا به بیماریهای غیرواگیر که به مراکز مراجعه می نمایند همچنان ازاولویت های واحد غیرواگیر می باشد.

او در جریان این بازدید از درمانگاه تخصصی امام صادق(ع) و کلینیک NCD بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) اقلید نیز بازدید کرد.

در این بازدید مهندس«شیرزاد جاویدی»، کارشناس برنامه فشارخون و بینایی سنجی و دکتر«مهراب صیادی» کارشناس برنامه شاخص بهداشتی واحد غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز حضور داشتند.