روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید
بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز طبخ و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان
بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز طبخ و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان
کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت اقلید در ماه رمضان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، شیرینی فروشی، فست فود و رستوران ها بازدید می کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت گفت: بهمنظور کنترل و پیشگیری از بیماری کووید 19، بازرسان بهداشت محیط این مرکز به صورت مستمر بر اجرای پروتکلهای بهداشتی در واحدهای صنفی نظارت می کنند.
مهندس«اکبر نوربخش» افزود: در این بازدید ها سلامت روغن استفاده شده در تهیه زولبیا و بامیه با دستگاه های پرتابل سنجیده می شود و نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در محل های طبخ آش و زولبیا و بامیه مورد بررسی قرار می گیرد.
او افزود: در نیمه اول ماه رمضان بیش از 500 مورد بازرسی از اصناف توسط ناظران بهداشت محیط انجام شده و بیش از 10 صنف متخلف اخطار کتبی مبنی بر تعطیلی واحد صنفی دریافت کرده اند.
نوربخش به مردم توصیه کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و وجود مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد در اصناف به سامانه گویای شکایات 190 وزارت بهداشت اطلاع دهند.
نظر دهید