• 1400/08/08

بررسی مشکلات و مسائل بهداشت و درمان شهرستان اقلید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اقلید: در جلسه‌ای با حضور رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نماینده مردم شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی و رئیس شبکه بهداشت و درمان برگزار شد مسائل و مشکلات موجود در مجموعه سلامت شهرستان بررسی شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید گفت: احداث بیمارستان سید الشهدای اقلید، تکمیل ساختمان درمان بستر شهر دژکرد، راه اندازی اورژانس115 روستای خنجشت، ساخت ساختمان سرایداری و نگهبانی در نظام آباد و خنجشت و جذب نیروهای مورد نیاز بهداشت و درمان در مراکز شهری و روستایی پیگیری شد.

دکتر مسعود جوکار افزود: تکمیل تجهیزات پزشکی بیمارستان از قبیل دستگاه سی تی اسکن، سونو اکو، ست جراحی مغز و اعصاب،مانیتورینگ در سال جاری و پیگیری جذب متخصصین مورد نیاز بیمارستان مورد بحث قرارگرفت و به تصویب اعضای هئیت رئیسه دانشگاه رسید.

رئیس شبکه گفت: تمام توان خود را در جهت اجرایی شدن این مصوبات در سطح شهرستان به کار خواهیم گرفت.