• 1401/02/20

برگزاری سفره سلامت در مدارس شهر دژکرد اقلید به مناسبت سومین روز از هفته سلامت

در سومین روز از هفته سلامت، جشن سفره سلامت با حضور دانش آموزان و کارکنان مدارس شهر دژکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت با قدردانی از مدیریت و پرسنل اداره آموزش و پرورش شهر دژکرد گفت: هدف از برگزاری سفره سلامت به شکل نمادین جهت آموزش تهیه غذای سالم و نقش موادغذایی در حفظ سلامتی دانش آموزان و خانواده های آنها در راستای ارتقای سلامت جامعه می باشد.

مهندس«اکبر نوربخش» افزود: سفره سلامت با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت و اداره آموزش و پرورش شهر دژکرد در مدارس برگزار شد.

او اضافه کرد: در این مراسم دانش آموزان با انواع غذاهای سنتی و سالم شامل تخم مرغ، سبزی، لبنیات و انواع کیک های خانگی در این مراسم حضور داشتند.

در پایان این مراسم، مسابقه طناب کشی بین دانش آموزان برگزار و جوایزی به شرکت کنندگان اهدا شد.