• 1403/02/25
شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید

برگزاری همایش جمعیت و اهمیت جوانی در روستای چشمه رعنا اقلید

به مناسبت هفته ملی جمعیت، همایش جمعیت و اهمیت جوانی در روستای چشمه رعنا اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان با اشاره به اهمیت مقوله جمعیت و همچنین خانواده پایدار، گفت: دوره همایش حضوری جمعیت و اهمیت جوانی در دهستان چشمه رعنا برگزار شد.

«اکبر نوربخش» با اشاره به موضوع بحران جمعیتی و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین فرزندآوری در شرایط کنونی که امری مهم و ضروری است گفت: فرزندآوری و جوانی جمعیت به عنوان یکی از اصلی ترین عوامل شادی آفرین و سلامت روان در زندگی فردی و اجتماعی، به حیات انسان، معنا و مفهوم می دهد، انسان را در طول حیات به آینده امیدوار و تکامل روحی و روانی افراد جامعه را به دنبال دارد.

کارشناس مسئول واحد روان مرکز بهداشت اقلید در. این همایش با بیان اینکه عدم تمایل زوجین به فرزندآوری و یا تک فرزندی به عنوان یک رفتار مسری بین جوانان امروزی است گفت: این موضوع علل و عوامل متعددی دارد.

رحیمی افزود: حل چالش تک فرزندی و عدم تمایل زوج های جوان به فرزند آوری با تغییر نگرش و باورهای جامعه و اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت میسر می باشد و این مسئولیت بر عهده تمام جامعه است.

در پایان این همایش به سوالات شرکت­‌کنندگان در زمینه سلامت روان و فرزندآوری پاسخ داده شد.