• 1401/05/26
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید

برگزاری پنجمین نشست قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت شهرستان اقلید

پنجمین نشست قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت شهرستان اقلید با حضور رئیس، دبیر و سایر اعضا قرارگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید رئیس مرکز بهداشت گفت: در این نشست مصوبات چهارمین نشست قرارگاه پیگیری و بررسی شد.

مهندس«اکبر نوربخش» افزود: در این نشست تعداد زوجین نابارور شهرستان به تفکیک مراکز جامع سلامت شهری و روستایی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

او افزود افزود: رفع مشکلات و موانعی که بر سر راه زوجین نابارور وجود دارد باید در دستور کار این قرارگاه قرار بگیرد تا با برنامهریزیهایی که در دست اقدام است بتوانیم از این پنجره جمعیتی مرتبط با قانون جوانی جمعیت بهترین بهره وری را انجام دهیم.

در ادامه رئیس اداره بیمه سلامت، مراکز متولی خدمات ناباروری در مرکز استان و داروهای ناباروری که جدیدا در تعهد بیمه قرار گرفته اند را اعلام کردند.

از جمله مصوبات پنجمین نشست قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت، اسکان موقت زوجین نابارور جهت ادامه درمان ناباروری از طریق مکاتبه با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، میسر شدن نوبت دهی تلفنی و اینترنتی بیمارستان حضرت زینب(ع)، اختصاص فضای تخصصی در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اقلید جهت راه اندازی و شروع به کار کلینیک ناباروری شهرستان، ویزیت زوجهای نابارور شهرستان توسط متخصص زنان و زایمان مستقر در درمانگاه امام صادق(ع) و تفاهم نامه واحد سلامت روان مرکز بهداشت اقلید با ادارات و انجام مشاوره های تک فرزندی در کارکنان می باشد.