• 1399/07/02

تجلیل از خانواده های شهدا، جانبازان و آزادگان دفاع مقدس در شبکه بهداشت و درمان اقلید

به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس از خانواده های شهدا، جانبازان و آزادگان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس شبکه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز جنگ تحمیلی گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس در جامعه، لازم است که ما نیز در راستای ایجاد جامعه ولایی که مورد نظر شهدای گران قدر بود از هیچ تلاشی دریغ نکنیم و کمترین کار زنده نگه داشتن یاد و خاطره ایثارگری های این عزیزان و قدردانی از خانواده های آنها است.

دکتر«جعفر وکیلی» در ادامه همچنین با اشاره به خانواده های شهدا سلامت گفت: شهدای سلامت نیز برای سلامت و امنیت مردم جامعه اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل شده اند و جایگاه رفیعی در نزد خداوند و مردم دارند.

در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر از خانواده های شهدا، جانبازان و آزادگان شاغل در شبکه بهداشت و درمان اقلید تجلیل شد.

این مراسم با حضور سرگرد پاسدار«حسن مهدوی» مسئول بسیج جامعه پزشکی، دکتر« جعفر وکیلی» رئیس شبکه بهداشت و درمان، مهندس«کاوه قدرتی» رئیس مرکز بهداشت و جمعی از پرشنل مرکز بهداشت اقلید برگزار شد.

مهدی حسن بیگی