• 1400/11/06
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اقلید

تداوم بازدید ناظران بهداشتی مرکز بهداشت از مدارس شهرستان اقلید

با بازگشایی مدارس، کارشناسان مرکز بهداشت اقلید با حضور مستمر در مدارس و  مراکز آموزشی، بر نحوه حضور دانش آموزان و معلمان بر اساس پروتکل های بهداشتی نظارت می کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس مرکز بهداشت گفت: با همکاری کارشناسان بهداشت محیط  و با توجه به چک لیست های نظارتی، سلامت بهداشتی مدارس جهت حضور دانش آموزان و معلمان سنجیده می شود.

مهندس«اکبر نوربخش» افزود:  آموزش گندزدایی به کارکنان و خدمتگزار مدارس، نصب پوسترهای آموزشی و خودمراقبتی، شستشو و گندزدایی آبخوری، دستشویی و توالت، ضرورت استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از جمله شاخص های ارزیابی مدارس است که در برنامه بازدیدهای بهداشتی ناظران مرکز بهداشت قرار دارد.

او افزود: بازدید از مراکز آموزشی به صورت منظم توسط واحد بهداشت محیط انجام می شود و رفع مشکلات موجود بهداشتی مراکز آموزشی مثل سرویس بهداشتی مدارس، استاندارد شدن محیط آموزشی بویژه ایجاد تهویه مناسب در کلاس های درس بخصوص در مناطق روستایی نیاز به همکاری بیشتر اداره آموزش و پرورش دارد.

نوربخش با اشاره به تعامل سازنده مجموعه مدیریتی آموزش و پرورش شهرستان اقلید با مرکز بهداشت، گفت: تمام تلاش همکاران مجموعه آموزش و پرورش و مرکز بهداشت، ایجاد فضای سالم جهت حضور بدون دغدغه و با آرامش دانش آموزان و معلمان در مراکز آموزشی است.