• 1399/07/30

جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان مرکز آموزش بهورزی اقلید

دوازدهمین دوره آموزشی فراگیران مرکز بهورزی«شهید اسدالله شریفی» شهرستان اقلید به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس مرکز بهداشت اقلید ضمن تبریک به فارغ التحصیلان جدید بهورزی گفت: مهمترین خصلت بهورزان از جنس مردم بودن آنها است و کار بهورزان همچون ایثارگران، کار جهادی در حوزه بهداشت است.

مهندس«کاوه قدرتی» با بیان اینکه افزایش شاخص های بهداشتی و سلامت در کل کشور بخصوص در مناطق صعب العبور بدون حضور بهورزان ممکن نبود گفت: بسیاری از دستاوردهای بهداشتی و سلامت کشور مانند کاهش مرگ و میر مادران باردار، افزایش کیفیت زندگی و ارتقای شاخص های بهداشتی مرهون تلاش های خستگی ناپذیر بهورزان است.

او در ادامه گفت: مرکز آموزش بهورزی«شهید اسدالله شریفی» تاکنون دوازده دوره آموزش بهورزی را با موفقیت به اتمام رسانده و در چندین دوره نیز موفق به کسب عنوان برتر در بین آموزشگاه های بهورزی استان شده است.

مهندس قدرتی در پایان از زحمات شبانه روزی «پروانه مصطفوی» مسئول مرکز آموزش بهورزی اقلید و همه مربیان این مرکز قدردانی کرد.

مهدی حسن بیگی