• 1400/06/25

راه اندازی دو مرکز جدید واکسیناسیون کووید19 در اقلید

با توجه به افزایش مراجعه مردم جهت تزریق واکسن کووید19، دوم جدید واکسیناسیون در اقلید راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، رئیس شبکه با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون و آسایش مردم همچنین با توجه به اختصاص واکسن بیشتر به شهرستان اقلید از طرف دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شیراز، مرکز واکسیناسیون شماره دو و سه واقع در مرکز جامع سلامت فقیه اقلیدی و ولی عصر(عج) را اندازی شد.

دکتر«مسعود جوکار» افزود: تا قبل از راه اندازی این دومرکز جدید، روزانه نزدیک به 500 دوز واکسن تزریق انجام می شد واکنون میزان تزریق واکسن پیشرفت چشمگیری داشته است.

او اضافه کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید آمادگی دارد تا در صورت تامین واکسن، تعداد مراکز واکسیناسیون را افزایش دهد.

دکتر جوکار با اعلام اینکه واکسیناسیون در سه مرکز فعال شهر اقلید در دونوبت صبح و عصر فعال می باشد اظهار امیدواری کرد، مردم با حضور بموقع در مراکز واکسیناسیون و تزریق واکسن، در آینده ای نزدیک شاهد واکسیناسیون تمامی گروههای هدف در شهرستان باشیم.