• 1402/09/22
شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید

شرکت بیش از ۲۲ هزار اقلیدی در پویش ملی سلامت

تاکنون بیش از بیست و دو هزار نفر در شهرستان اقلید با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشتی شهر و روستا در پویش ملی  سلامت شرکت کرده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با بیان اینکه انجام غربالگری سلامت برای جمعیت هدف ۱۸ سال به بالا و مادران باردار به صورت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه ها و خانه های بهداشت شهری و روستایی سطح شهرستان انجام می شود؛ گفت: جمعیت هدف این طرح در شهرستان اقلید، ۶۹ هزار و ۴۸۱ نفر می باشد که از این تعداد تاکنون ۲۲ هزار و ۴۶۷ نفر در طرح غربالگری سلامت شرکت کرده اند.

دکتر«سعید حاجی پور» به اهمیت تشخیص و کنترل بموقع بیماری دیابت اشاره کرد و افزود: تاکنون بیش از شش هزار مورد خونگیری جهت انجام آزمایش قند خون از افراد مشکوک به دیابت گرفته شده و به آزمایشگاه های مراکز بهداشتی سطح شهرستان ارسال شده است.

او اضافه کرد: از آغاز طرح ملی سلامت تا کنون ۲۰۶ بیمار مشکوک به دیابت و ۶۵۵ فرد مبتلا به بیماری فشار خون شناسایی شده است.

دکتر حاجی پور با دعوت از شهروندان جهت شرکت در این پویش ملی، افزود: طرح بسیج ملی غربالگری فشار خون و دیابت جهت گروه سنی ۱۸ سال به بالا و مادران باردار از ۲۰ آبان ماه همزمان با سراسر کشور در مراکز بهداشتی شهر و روستا آغاز شده و تا ۲۰ دی ماه ادامه دارد.