• 1399/11/15

مرکز خیریه جامع سلامت روستای نظام آباد اقلید به بهره برداری رسید

با حضور معاون استاندارفارس و معاون بهداشت داشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و امام جمعه اقلید مرکز خیریه جامع سلامت حاج عزت الله خسروی روستای نظام آباد شهرستان اقلید به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اقلید، معاون امور عمرانی استاندار فارس ضمن گرامیداشت دهه فجر و تبریک به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر گفت: پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 1357 باعث رشد و شکوفایی ایران شد و اگر شرایط و امکانات رفاهی قبل از انقلاب و امروزه را مقایسه کنیم در همه زمینه پیشرفت های چشمگیری داشته ایم.

دکتر«رضایی» افزود: در سال های پیش از انقلاب تعداد مدرسه ها و مراکز آموزش عالی بسیار کم بود و همه مردم دسترسی به امکانات آموزشی و تحصیلات تکمیلی نداشتند ولی امروز همه می بینیم که در تمامی شهرهای کشور دانشگاه های مختلف تاسیس شده است. همچنین در زمینه تحقیقات علمی و پزشکی امروزه جز کشورهای برتر دنیا هستیم.

او با قدردانی از خانواده مرحوم حاج«عزت الله خسروی» که بانی خیر در تاسیس مرکز جامع سلامت روستای نظام آباد شده اند گفت: مشارکت خیرین در زمینه سلامت در سال های اخیر افزایش چشم گیری داشته است و این امر باعث ارتقای کیفیت خدمات سلامت در کشور و به ویژه استان فارس شده است.

در ادامه این مراسم معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی شیراز از خانواده مرحوم حاج«عزت الله خسروی» که در ساخت این مرکز خیریه و شروع ساخت ساختمان الحاقیه رادیولوژی و سونوگرافی مشارکت کرده اند قدردانی کرد و گفت: ساختمان مرکز جامع خدمات سلامت روستای نظام آباد با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان توسط خانواده خیر بزرگوار مرحوم حاج«عزت الله خسروی» تکمیل گردید و در حدود 400 میلیون تومان تجهیزات مورد نیاز از طرف دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این مرکز اختصاص داده شده است.

دکتر«عبدالرسول همتی» در ادامه با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: در سال های قبل از انقلاب روستا ها و حتی شهرهای کوچک در ایران از کمترین امکانات بهداشتی و درمانی برخوردار نبودند ولی امروزه همگی شاهد هستیم که حتی در دور افتاده ترین روستاهای کشور امکانات بهداشتی موجود است.

در این مراسم مهندس«خلیل بزرگی» فرماندار، دکتر«مسعود جوکار» رئیس شبکه بهداشت و درمان و مهندس«کاوه قدرتی» رئیس مرکز بهداشت اقلید نیز حضور داشتند.