• 1401/05/31

نشست قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت در شهر سده برگزار شد

نشست قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت با حضور اعضا قرارگاه در محل پایگاه بهداشت شهر سده اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، حاج آقا«علی امینی»، روحانی حاضر در نشست گفت: مدد گرفتن از خیرین در تسهیل ازدواج و توسعه کارگاه های اشتغال زایی در جهت ایجاد اشتغال برای جوانان می تواند به مرتفع شدن مشکلات اقتصادی و فرزندآوری کمک کند.

او افزود: سبک زندگی جامعه امروزی به سمت تجملگرایی، فردگرایی و بیعلاقگی به فرزند آوری سوق پیدا کرده؛ در چنین شرایطی باید به اصول راهبردی قرآن کریم و سیره اهلبیت(ع) رجوع کرد که بهکارگیری دستورات حیاتبخش اسلام، راه خروجی از این بحران است.

در ادامه این نشست کارشناس سلامت روان با تاکید بر اهمیت ازدواج صحیح، گفت: مساله اجتماعی مهم دیگر توجه به طلاق و از هم پاشیدگی خانواده است، خانواده تنها ارگان اجتماعی است که حفظ حیات میکند و با متزلزل شدن خانواده، حیات به خطر میافتد، قطعا رفع مشکلات اجتماعی، فرهنگی و تلاش برای افزایش سطح آگاهی و تاب آوری افراد جامعه میتواند کاهش طلاق را به دنبال داشته باشد.