• 1401/02/21
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید

چهارمین روز از هفته سلامت در روستای شهرمیان اقلید

چهارمین روز از هفته سلامت با شعار«نقش مردم، مسئولین و سمن ها در ارتقا سلامت خانواده و جوانی جمعیت» در روستای شهرمیان اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، رئیس مرکز بهداشت گفت: در چهارمین روز از هفته سلامت با حضور کارشناسان مرکز بهداشت و اداره آموزش و پرورش اقلید برنامه های متنوعی در مدارس روستای شهرمیان اجرا شد.

مهندس«اکبر نوربخش» افزود: برگزاری صبحانه سلامت، زنگ سلامت، آموزش بلایا و حوادث، بهداشت فردی و معاینه موهای سر دانش آموزان از نظر بیماری پدیکلوزیس توسط ماما و بهورزان مرکز جامع سلامت روستای شهرمیان اجرا شد.

او هدف از اجرای این برنامه ها در مدارس را آشنایی دانش آموزان و خانواده های آنها با تغذیه سالم در دوران نوجوانی برشمرد و گفت: ارائه آموزش های در ارتباط با بهبود تغذیه دانش آموزان باید در طول سال تحصیلی و با حضور والدین دانش آموزان اجرا شود.