• 1401/09/28

کارگاه آموزشی مشاوره فرزندآوری ویژه ارائه دهندگان خدمات سلامت در شهرستان اقلید

کارگاه آموزشی و توجیهی مشاوره فرزندآوری با حضور دکتر مسعود کریمی، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت گفت: یکی از ارکان مهم و تاثیر گذار در برنامه باروری سالم و جوانی جمعیت، مشاوره اصولی و صحیح گیرندگان خدمت می باشد.

دکتر«مسعود کریمی »در این کارگاه آموزشی یک روزه با بیان اصول صحیح مشاوره فرزند آوری ،مدلهای تغییر رفتار، مهارت تصمیم گیری و انتخاب، افزود: تغییر رفتارهای فرزند آوری نیازمند طراحی و اجرای مداخلات اثربخش می باشد و استفاده از مدلهای تغییر رفتار نقش بسیار مهمی در تشویق و ترغیب افراد به تغییر رفتار و تداوم رفتار ایجاد شده دارند.

این کارگاه آموزشی با حضور بهورز، مراقب سلامت و ماما شهر و روستا در سالن رضوی بیمارستان حضرت ولی عص(عج) اقلید برگزار شد.