• 1401/06/16

کمیته آموزشی پیشگیری از خودکشی در مرکز بهداشت اقلید برگزار شد

کمیته آموزشی خودکشی با حضور مسئولان ستادی مرکز بهداشت و کارشناسان بهداشت روان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید، مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت گفت: دومین عامل اصلی مرگ و میر در سنین 15 تا 29 سال در سطح جهان خودکشی بوده و این موضوع علاوه بر بهداشت روان از موضوعات مورد توجه بهداشت عمومی است.

«علی رحیمی» در این نشست گفت: عوامل مرتبط با خودکشی در نوجوانان بیشتر زمینه خانوادگی و روانی دارد.

او اضافه کرد: بهداشت روان با تامین و ارتقا سطح سلامت روانی آحاد جامعه از آسیب های روانی و اجتماعی در جامعه پیشگیری می کند.

مسئول ستاد توسعه و ارتقا سلامت مرکز بهداشت افزود: عواملی مانند نبود حمایت خانواده و اجتماع، مهارت ضعیف زندگی، عوامل روانی یا همان اختلال روانی، حوادث ناگوار زندگی و سابقه سواستفاده در دوران کودکی از دلایل مهم خودکشی در سنین نوجوانی و جوانی می باشد.

دکتر«افروز فربد» افزود: یکی از شایع ترین اختلال در خودکشی افسردگی می باشد و افراد مبتلا به افسردگی دارای افکار خودکشی هستند که شناسایی و درمان به موقع اختلالات روانی از مهم ترین راه های پیشگیری از این معضل اجتماعی می باشد.

او بهترین روش برای پی بردن به اینکه فردی به خودکشی می اندیشد را،گفتگو بصورت مستقیم با فرد معرفی کرد و افزود: این راهکار برای کاهش غم و اندوه و توجه به فرد است.

در این جلسه آموزش های لازم جهت شناسایی و مداخلات خودکشی و اورژانس بیمارستان، به کارشناس سلامت روان شهرستان ارائه شد.